Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Wednesday, May 18, 2011

A500 myyntiin.

Huutonettiin laitoin

Päivys: Ei mennyt kaupaksi. Voi ottaa yhteyttä.
EI MYYTY: Tämä rivi näkyy niin kauan kun tuo on myymättä.

Tuesday, May 17, 2011

Hyvä selitys Navier-Stokesin yhtälöistä

Tämä on ollut yksi sellainen kompastuskivi asian suhteen;  Eilen kuitenkin löysin Stable Fluids - paperin.  Tuo linkki johdattaa web-esitykseen mutta on se minulla virallisena PDF:näkin, noin referenssitarkoituksiin. a po

Niille, joita pohdituttaa, mitä noi Navier-Stokes yhtälöt tekevät, esimerkki löytyy vaikkapa täältä.

Sunday, May 15, 2011

Kirjoittamista ja prosessia

On tullut sen verta luettua että tänään olisi tarkoitus repäistä kandista sellainen epäpätevä versio ilman viittauksia, katsoa paljonko asiaa sitä on saanut irti lukemasta ja silleen --- saada vaan paljon kirjoitusta ulos.

Alkuun selitän tuulesta, tuulen fysiikasta jne. Sitten listaan teknologiat millä voi yrittää simuloida. Sitten kerron esimerkkejä mitä juttuja voisi näillä tekniikoilla toteuttaa.

Jotain sellaista.

Ei kyllä edelleenkään ole oikein kunnollista kirjoitusintoa, mikä on ongelma.

Saturday, May 14, 2011

Kandiprojekti, taas

Edennyt jonkun verran, eilen oli hyvä päivä. http://knorr.dk/produkter/risretter/23Tänään taas oikeastaan ei. Kanacurry oli tosin hyvää.

Mistä siis on tänään tökkinyt? Vaikea sanoa, jotenkin ei vain ole ollut intoa, elikkä hirveän huonot on selitykset, taas. Luulen että tässä vaiheessa pitää vain kirjoittaa - ongelmana on se että varsinaiseen kanditekstiin ei saa laittaa mitään asiaa, mille ei jollain viitteellä löydy vahvistusta, joten ajatusvirtaa sinne ei hirveästi voi laittaa.