Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Tuesday, January 23, 2007

Opiskelu / Voihan Hagalin, risuja.

Opiskelut tuntuvat... paremmilta.
Maanantain tentti.............................................................epäonnistui.
Siitä huolimatta, tai kenties siitä johtuen, nyt on sellainen hyvä opiskelufiilis päällä. Toivottavasti se jatkuu. Pitää opetella nuo asiat tuosta epäonnistuneesta tentistä hyväksi, ja katsella seuraava tentittävä. Hmm... "Ihminen tietotekniikan käyttäjänä ja kehittäjänä" on muistaakseni pakollinen kurssi, ja sitä en ole suorittanut. Lupaavaa, tavallaan.... Kyllä, se on seuraava tenttini. Jepjep.
Hmm. 29, olisi mahdollista suorittaa myös "käyttöliittymien perusteet" joka olisi 5 OP. Siihen ei näköjään ole enää mahdollista osallistua, tosin.

Taannoin hätäisenä tilasin Scythe Ninja - jäähyn Hagalin OY:stä. Sieltä tullut yksilö oli näitä sunnuntaikappaleita - pohja kiero, sitä sattuu. Siitä huolimatta piti idlelämmöt hyvin kurissa, mikä on sinällään aika vau. Enivei, aikaa kului ja sain vian selvitettyä. Koska pohjan hiominen on kauhea vaiva, voin kokemuksesta sanoa, lähetin postia ensin Hagalinille, minkä jälkeen omina kustannuksinani lähetin coolerin paketissa Hagalinille. He eivät noutaneet sitä, ja se tuli takaisin, ja jouduin maksamaan uudestaan postimaksut. Ei näin, ei todellakaan näin saa tehdä. Risuja.

Pitää mennä verta luovuttamaan! Woo!

No comments:

Post a Comment