Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Wednesday, May 16, 2007

Opiskeluvuosi lähestyy päätöstään.

Kuntoilupuolella, kunto on kasvanut ja lihasta on tullut, mutta kokonaispaino on pysynyt suurinpiirtein samana, pahus. Yhtä kaikki, kuukaudessa tulee näkyvää tulosta jo. Noin 20 kertaa tuli käytyä kuukaudessa, ihan OK määrä sinällään.

Onnistuin suoriutumaan poikkeuksellisen huonosti JTR tentissä, vaikka Algoritmit on läpi. Pöh. No, jos läpi pääsee niin voi korottaa sitten ensi keväänä. Yhtä kaikki, viikkomäärällä ei enää ole niin väliä, sillä en opintotukea ehdi kuitenkaan saada.

Kesätöitä metsästän tällä hetkellä, vähäisetkin säästöt auttavat laskujen kanssa jo pitkään. Vaikka opiskelufiilis ei nyt enää olekaan samalla lailla päällä kuin aikaisemmin, toivon että pääsen siihen taas syksyllä käsiksi. C-periodilta on lähes kaikki mahdollinen tullut suoritettua, sillä se on aina se aktiivisin periodi minulle.

Memo minulle: kesätöistä kirkasvalolamppu. ja uusi näyttö ja sitä ja tätä, mutta se kirkasvalolamppu on suorastaan aika must.

...Jos saa kesätöitä. Mieli ei tee hirveästi, mutta rahaa tarvitsee. Alaa vastaavat kesätyöt olisivat siitä hieno asia, että ne auttavat hakemaan lisää töitä. Tietty, voisi ihan vaan koodata kaikenlaista niin sekin käy näytöstä työhaastatteluissa.

Harjoitustöitä on vielä aika paljon. Pitää saada tehtyä. Harjoitustöiden teossa minä olen onnistunut olemaan poikkeuksellisen surkea. Tähän haen muutosta, mutta se on vaikeaa. Laiskuus, vaikkakin hyödyllinen työkalu... kas, vanha sanonta: Hyvä renki, mutta huono isäntä. Laiskuuden voi valjastaa työkaluksi, sillä se auttaa hakemaan tehokkaampia -> helpompia tapoja saada asiat tehtyä.

Edes piirtämiseen ei ole tullut käytettyä tarpeeksi aikaa.

No comments:

Post a Comment