Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Thursday, February 21, 2008

Olen Japanissa.

Niille jotka asiaa ihmettelevat. Pitanee raportoida taallakin sitten. Pahuksen Umlautit.

*edit*

Lukitsin itseni ulos hotellihuoneesta kun kavin automaatilta hakemassa juotavaa, erehdyin juomaan kahvia ja nyt ei uni tule, pahus. Pitanee hotellin tiskilta pyytaa apua, silla en halua herattaa Heikkia.

2 viikkoa Tokyossa, 4 paivaa Kyotossa, joista yksi oli tosin keikka Naran puistoon, jossa on kauriita, jotka eivat ihmista pelkaa. ( saivat lempinimen "pahuksen pulut" jahka ensi-ihastuksesta paasi ohi. )
Sitten 2 paivaa Osakassa, joka on lahes Tokyon veroinen metropolis, mista ei hirveasti kateen jaanyt, silla visiitti oli niin pikainen. Kaynti korkean talon katolla ( Umeda Sky Building, googlettakaa, ihmiset, ) seka visiitti Universal Studios Japanin huvipuistoon. Terminator 2 3d-elokuva oli erittain vakuuttava, tosin Japaninkielinen dubbaus huvitti jokseenkin...

Yhta kaikki, nyt ollaan Himejissa, jossa Heikin tuttava apulaisprofessori Ohashi Mizue otti meidat vastaan. Tutkii hunajamehilaisia nyt, ihminen.

Kuulostaa muuten aika paljon Mitsuishi Kotonolta, FWIW.

Niin, ja kuten mainitsin, lukkojen ei hyvalla puolella olen. Voi.

PS, ihmiset - budjettini on ylittynyt. Ei ole vaarin klikkailla noita Adsensen linkkeja... ;)

No comments:

Post a Comment