Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Tuesday, September 09, 2008

Syyskuu / elokuvat / paino

Ei ole pitkään aikaan tullut taas postattua. Osasyynä on kiire, kuten yleensä, mutta toinen syy on...

Ei ole ollut tarvetta.

Blogikirjoittaminen on minulle myös mielenhuoltoa, ja... no, en tiedä. En ole mitenkään erityisen onnellinen ollut, mutta ehkä kuitenkin ihan stabiili. Tai jotain.

Elokuvapuolella tuli kaverilla käydessä, paitsi tahkottua Soul Calibur 4:ää aika paljon, katsottua Batman Begins Blurayltä, sekä Bruce & Lloyd, Kung Fu Panda ja Tomb of the Dragon Emperor.

Kung Fu Panda pitää nähdä uusiksi / Ostaa omaksi. Hyvä. Menee tämän vuoden top-kolmoseen yhdessä Dark Knightin ja Iron Manin kanssa.

Oikei, rautamiehessä oli puutteensa, mutta se on niin hauska, että minä en henkilökohtaisesti välitä niistä. Begins oli myös hauska Blurayltä katsottuna. Se on toki myös hyvä elokuva, jossa on yllättäen pitkälti sama soundtrack kuin uudemmassa lepakkokuvassakin.

Paino... on karannut käsistä. Polkupyörän hajoaminen on suuri osatekijä, mutta muuten en osaa selittää miksi. Olen viimeisen viikon ajan nostanut kävelymääriä, mutta vielä ei näy missään. Tänään paino oli jo 101 kg, enkä oikein ymmärrä miksi. En mielestäni ole syönyt paljoa - kaiketi olen siis kuluttanut ihan liian vähän?

Tietokoneesta oli ilmeisesti vain virtalähde kärähtänyt. Hain 500W Xion AXP 500W powerin viidelläkympillä Lapstoresta, ja kone buuttasi jopa Windowsiin asti, ilman näytönohjainta, äänten perusteella. Hämmentävää. Ensi kuussa sitten näyttö & ohjain. Sitten meneekin vapaa-aika, toivottavasti osaltaan NETTG:n piirtämiseen myöskin.

No comments:

Post a Comment