Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Saturday, October 08, 2011

Helsinki

Mitäpä sanoisi? Raportoisi havaintoja?
Oulun keskustan pystyn suurinpiirtein pitämään mielessäni - se kauppa on siellä, tämä ravintola taas tuolla, ja niin poispäin.. Helsingissä moinen ei onnistu.

Helsingissä on vähemmän roskakoreja kuin Oulussa. Ihmisiä kadulla on toki enemmän, mutta minua se ei hirveämmin häiritse, Japanin jälkeen.

Siellä on paljon kaikenlaista, kauppoja ja ruokapaikkoja etenkin. Lisäksi taidepaikkoja - gallerioita ja teattereita - merkittävän paljon.

Kävin Stockmannilla kuuntelemassa nipun Sennheiserin kuulokkeita, ja kuuteenkymppiin saa jo oikeinkin hyvänkuuloiset ja mukavat, olkoonkin että varsinkin koko korvan peittävillä kupeilla ne kalleimmat olivat parhaat - pykälää halvemmat kahdensadan luurit olivat muuten hyvät, mutta olivat niin tarkkaääniset että kaikki virheet kuuluivat myös. Ne Adidas-brändätyt siniset olivat varsin kivat.

Olkoonkin että nyt olen enemmän ehkä kuulokemikrofonin metsästyslinjalla, tosin napit olisivat oikein kivat myös, vaikkakin vähän eri tarkoitukseen. Napit toimivat puhelimen ja MP3-soittimen kera liikkuessa. Headset on sitten istumahommiin.


No comments:

Post a Comment