Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Thursday, September 11, 2014

Tilannepäivitys/Diy Diy.

Eli roolipelikuume meni enimmäkseen ohi. Olen saanut myös tietokoneen takaisin toimintaan, SSD-vauhtiin jopa. Se mikä on nyt ollut päällä on ollut Do-It-Yourself.

Ensinnäkin savirakentaminen. Tämä lähti ihan vain tietystä Grand Designs-sarjan jakson näkemisestä.

Toinen on kengät. Kengät ovat yksinkertaiset, pienikokoiset, kalliit ostaa ja vaikea löytää oikeita kokoja. Prosessia voi tarkastella tuubissa taas.
Ensimmäinen asia mikä minulle tuli mieleen oli, "Ei näytä kovin monimutkaiselta", ja toinen oli "Kai tuon voi tehdä helpomminkin."

Varmastihan se on kehittyvä ala, ja kun ottaa huomioon että omat Puman lenkkarit ovat lähestulkoon sataprosenttisesti muovia eri lajikkeina, varmaan tulostettavuuskin lähenee. Muttasiis, en täysikokosena ole koskaan tainnut kaupasta löytää just oikeankokoista kenkää. Suomi-jalkine pääsee varmaan lähimmäksi.

Sitten osana tätä on ollut yleisesti sisustaminen, kun mielessä on ollut mahdollinen muutto maaseudulle, sekä pahvi. Pahvi on periaatteessa puuta, tahi siis kevyt puupohjainen tuote. Selkeästikin siitä voi tehdä kaikenlaista, sen voi pinnoittaa vedenpitäväksi ja vaikka mitä.

Joten, nyt kun olen vielä täällä maalla, missä on työkaluja ja tilaa ja rauhaa, on hyvä prototypoida. Kaikista tuotteista voi tulla jotain minkä voi tarvittaessa laittaa pesään tai roskiin.


No comments:

Post a Comment