Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Saturday, November 04, 2017

Tämän vuoden olen ollut orjatöissä.

Tottapuhuen, vasta jonkun kuukauden. Olin kuntouttavassa työtoiminnassa keväästä syksyyn.
Ja oikea nimi orjatöille on se työkokeilu.

Toisin kuin useilla, minun osaltani se on toiminut todella hyvin. Tietenkin, olen asennoitunut siihen pitkälti sen suhteen että se on ollut tilaisuus sosialisoitua, pitää arkirytmi, hankkia itseluottamusta siihen että jaksan tehdä töitä, ja sensellaista.

En ole hetkeäkään tehnyt mitään sillä ajatuksella että tekisin töitä tuntipalkasta. "Palkka" tippui melkein puoleen kun siirryin työkokeiluun. Olen ottanut työkokeilun myöskin yksityisyrittämisen tutkiskeluna, sekä opetellut Magentoa niin sisää kuin ulkoakin. Tästä toivottavasti urkenee jonkin verran työkuvaa ensi vuodelle.

Uinti on tällä hetkellä suosikkiliikuntani, vaikka en ota sitäkään liikuntana - se on enempi meditatiivista. Tämän lisäksi, vietän yhtä paljon aikaa hierovissa suihkuissa ja saunassa kuin mitä uimassa.

Bitcoin on ollut silmillä tämän vuoden. Bitcoinin arvo nousi tänä vuonna satasesta ensinnä kesällä kolmeen tonniin, ja nyt se on kuudessa tonnissa.

Hieman 'harmittaa' että 2010, kun Bitcoinin arvo oli 10 senttiä kappaleelta, ja tutkin sen louhintaa, en vain säästänyt rahoja kunnon korttiin ja jauhanut bitcoineja. Menin töihin sen sijaan. Töissä ollessa olisi ollut jopa varaakin laittaa se (senaikainen) ökynäyttis.

Ennustan etta Bitcoinien arvo tulee ainakin kertaalleen vielä tuplaantumaan.

Olen Maslow'n tarvehierarkiassa edennyt turvallisuustason yläreunalle. Yhteenkuuluvuus ja rakkaus on vielä aika hepponen, mutta jotain juttuja arvonannosta ja itsensä toteuttamisesta on jo tapetilla.
Minullahan on hyvät sukulaissuhteet, työpaikkaporukan kanssa tulee toimeen, ja naapurillekin juttelen. Muuten en sosiaalisesti tee mitään.

No comments:

Post a Comment