Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Friday, July 14, 2006

Omistan auton

Sain auton joka minulle ostettiin nyt omille nimilleni. Siinä on ruiskukone sekä keskuslukitus. Kaikki mitä tarvitsee, siis. Plus, se 20 kilometriä mitä tuli pyöräiltyä on myös hyväksi kunnolle.

Tai siis: Edellinen omistaja delegoi myynnin toisaalle, mutta merkitsi päivän lappuun. Ko. omistaja möi auton jo valmiiksi myöhässä, joten päiväystä oli muutettava. Tähän tarvitsi edellisen omistajan allekirjoituksen, mutta hän oli muuttanut Helsinkiin. Hän oli kuitenkin nyt Oulussa käymässä, joten kävin polkupyörällä siellä, ja sitten katsastuskonttorissa. Paljon tuli kilometrejä.

Talvella, Oulussakin, auto on välttämättömyys.

Eilen, tuli system crash, aikalailla. Nukuin aamukolmeen, kävin ylhäällä ja jatkoin unia. Tämä ei ole mitenkään hyvä asia... Tai no, okei, tarvitsin kyllä unta, mutta ihan yleisenä trendinä, ei hyvä. Minulla on tapana, että jos syystä tai toisesta herään (virkeänä) aikaisin, sanotaan kuudelta, en pysty tekemään mitään järkevää, korkeintaan istun netissä surffaamassa. Doom 3:n peluukin olisi järkevämpää. Nyyh.

StevePavlina.comissa on jotain ihanjännää juttua, taas vaihteeksi.

Ben suositteli Mahou Shoujo Lyrical Nanoha sarjaa - ja mikäs siinä. Voimataso on kiitettävän korkealla. Saa nähdä, milloin katsomaan asti ehtii. Siitä ei kannata murehtia liikoja.

Roolipeluu olisi aikomuksena tänään/huomenna, Nivalassa, Sarjankylän koululla. Dungeons & Dragons. En hirveästi ole valmistellut, mutta katsotaan nyt - pojat juuri metsästivät itselleen huomattavan aarremäärän. Tappoivat poloisen lohikäärmeeni. Hmm.

No, katsotaan mitä tapahtuu...

No comments:

Post a Comment