Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Monday, July 17, 2006

Viikonlopun yli

Porukat lähti mökille. Minä nykin Nivalasta Ouluun lähtiessäni johdot seinistä ja vein roskat pois - toivottavasti - muistaakseni, sekä nappasin pilaantuvat ruuat myös. Nyt sitten... njaa, en tiedä.

Drawing Boardin nappasin mukaan. Eli: vanha kaapin hylly tehty liimalevystä. Näytin sille vähän hiomalaitetta ja nyt se on ihan oo-koo. Näkyi vaan se hiomalaite hiovan erilaisesti erilaisen puun kohdalla, mikä oli vähän ärsyttävää. Mahdollisesti pitäisi vähemmän karkealla hioa että saisi enempi tasaisen.

D&D oli varmaankin sitten se viikon kohokohta. Katsoin vares version Superman Returns leffasta, ja kaiketi se pitää DVD-hyllyyn hommata. Mistä tuleekin mieleen, että Silent Hill pitäisi katsoa. Japanikauhu uppoaa, mutta on vähän vaikeaa katsottavaa, koska se minua ihan oikeasti aina välissä pelottaa.

Uuden työviikon aloitus on aina oma vaivansa, sinällään. Väsyttää eikä muista mitä on tekemässä. Kahviriippuvuus ei auta asiaa.

Hmm. Kun lukee Steven blogia, niin miettii että onko järkevää kirjoittaa tänne näitä niitänäitä kuulumisia mitä on milloinkin tullut tehtyä. Kenties ei, mutta toisaalta, ei minulla mitään suurta ja loistavaa motivaatiota tämän blogin luomiselle ollutkaan. Kenties rupean kertomaan vaikka piirtämisestä enemmän jahka innostun, tahi ropelluksesta tai koodauksesta tai, no, jostain.

No comments:

Post a Comment