Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Friday, February 06, 2009

Screamers: The Hunting

Pika-arvostelu
Elokuvan premissi on ihan kiva, ja screamerit ovat hauska konsepti, mutta... 
Okei, lyhyt kuvaus: 
Tulevaisuus, planeetta Sirius 6b. Screamerit ovat tekoälybotteja jotka on luotu tuhoamaan kaikki elävät organismit, aseena kahden ryhmittymän välisessä sodassa. Valitettavasti tekoäly on riittävän hyvä parantamaan designia, ja lähes kaikki planeetalla olijat kuolevat. 

Maa laittaa planeetan karanteeniin, kunnes planeetalta kuullaan hätäsignaali, ja maa lähettää pienen aluksen pelastamaan henkiinjääneitä. 

Valitettavasti alus on miehitetty typerillä epäpätevillä jenkeillä jotka eivät voi laittaa omia ihmissuhdedraamojaan sivuun pariksi päiväksi. Minkä lisäksi heillä on taipumus kaatua maahan ja menettää kyky nousta ylös ilman apua, satunnaisesti.

Sitä paitsi, kuka suunnitteli laitoksen jossa paristojen poistaminen laukaisee itsetuhojärjestelmän?

Toteutukseltaan ihan OK elokuva, joka luultavasti olisi hyvä valinta katsottavaksi kaveriseurassa jotta voisi porukalla haukkua elokuvan ihmisten typerää käytöstä. Yksin katsottuna lähinnä ärsyttävä, vaikka Screamerit ovat ihan siistejä.

Tämä elokuva on epäsuora jatko ensimmäiselle Screamers-leffalle, joka julkaistiin suomessa nimellä Sirius 6b, muistaakseni.

2 comments:

  1. Otsikon nähdessäni ajattelin, että taitaa olla raina kauhua, jota niin rakastan (not). No, mutta jos on olevinaan scifitrilleri niin sehän on ihan eri asia ;). Tietyllä tapaa vois aavistaa juonen kulun ja sisällön ihan lonkalta, mutta ehkä tälle vois antaa mahdollisuuden.

    Pitääpä laittaa tulemaan ja katella joku iltanen niin saa sitte avaruusjenkkejä ihan rauhassa keskenään morkata, ehkä.

    ReplyDelete
  2. Moni "Kauhu"elokuvan yritys on kalkkuna. Jos tulee vastaan oikeasti säväyttävää kauhua, niin siitä on aina kiva kuulla.

    ReplyDelete