Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Sunday, November 11, 2012

Dieetti! Viikko 1/7 lähes ohi!

Tänään pitää tehdä ensi viikon eväät, jotka ovat lähes samat kuin viime viikon eväät, mutta
ajattelin tehdä riisiä myös ainakin annoksen tai pari. Jos käytän papuja, niin niitä ei voi pakastaa, eli luultavasti syön tänään/huomenna sitten riisiä. Ja työpaikalla odottaa uusi setti hedelmiä taas, nam. :)

En tiedä onko kyse paremmasta ihonhoidosta vai ruokavaliosta, mutta iho tykkää; vähemmän rasvaa, ja ihohuokosetkin vähemmän auki.

Flunssa vetelee viimeisiään, olen vähän kahden vaiheilla sen salipyörähdyksen suhteen - ei sillä että siinä paljon syke nousee jos tekee muutaman liikkeen isoilla painoilla, eli kaiketi kyllä sitten.

Eli, tänään syön vielä jonkinlaisen ruoka-annoksen - luultavasti liha-soija-bolognesepastaa. Sitten siihen vielä lisäksi jugurttia, ehkä.

Pitäisköhän herkutella maitopurkilla?

*Edit*
Isänpäivä, kaupat kiinni.
Eli soija-porkkana-riisi mössöä. Siedettävää, mutta ei herkullista. Jatkan loput huomenna tomaattimurskalla ja maissilla, niin on parempaa. Sillä pärjää tiistain. Tiistaina pitää siis tehdä ruokaa kolmeksi päiväksi, eli keitän loput perunat.

 Söin loput jugurtit myös --- tumma soijarouhe on aika hyvää jugurtin päällä.

No comments:

Post a Comment