Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Tuesday, November 06, 2012

Dieetti!

Koska julkinen nöyryytys toimii, ilmoitan olevani virallisesti dieetillä, ja tänään on toinen päivä.

Tein sunnuntaina pakkaseen viisi vakio-kokoista ruoka-annosta soijasta, lihasta, porkkanasta, punasipulista ja perunoista. niitä popsin nyt.

nyrkkisääntönä, kuutena päivänä viikossa pitää syödä rajallisesti, yhtenä saa syödä reippaasti jos budjetti sallii - ei salli juuri nyt. Tämä yhden syöntipäivän vinkki pitää himot ahmia kurissa, lykkäämällä halun syödä sille yhdelle herkuttelupäivälle, ja varmistaa että aineenvaihdunta ei hidastu liikaa.

Juomana on enimmäkseen vettä. Kahvin juon mustana.

Kahvi on pienenä määränä hyödyllistä, ja olen siitä riippuvainen, mutta ainoa syy laittaa kahviin maitoa/sokeria, on jotta sitä voisi juoda enemmän. En halua juoda sitä enemmän, joten mustana, jolloin se on minun suuhun enempi pahempaa.

Eilen söin kaksi annosta turkkilaista jugurttia (maustettuna ruokalusikallisella kolmen marjan hilloa), ruisleivän, pari mandariinia ja banaanin, sekä kourallisen viinirypäleitä.

Tänään söin annoksen turkkilaista jugurttia, ruisleivän, kaksi mandariinia sekä yhden ruoka-annoksen pakkasesta. Huomenna saatan laittaa siihen chilisoosia lisäksi.

Tänään on kuudes päivä, virallinen päättymispäivä on... mm. Sanotaan, joulukuun 22. päivä. Aika lailla täysi seitsemän viikkoa. Tavoitteena olisi että painoa lähtisi ainakin sen seitsemän kiloa, mieluummin ainakin kymmenenen.

Näillä mennään. Raportoin lisää, toivottavasti joka päivä, jotta nähdään kestääkö kantti. Tämä on kuitenkin vielä suhteellisen helppo haaste.

Siinä kaikki tältä erää!

No comments:

Post a Comment