Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Saturday, August 23, 2008

Air Guitar World Championship

Jos pomo sanoo, "Hei, meillä olisi pari VIP-lippua ilmakitaransoiton maailmanmestaruuskisohin, kiinnostaako?"

...

Niin. Täytyy sanoa, että viihdyttävät olivat. Ilmakitaransoittajat toki eivät välttämättä ole häävejä muusikkoja, mutta hienoja esiintyjiä kyllä! Ja tietty, New Bombayn ruokatarjoilu ei pahaa tee. Päinvastoin, erittäin herkullista on se, nam! Kanacurryä on saatava lisää.

Maksoin rahaa alkoholista. T_T Tämä on periaatteideni vastaista, ainoa mitä voin sanoa puolustuksekseni on: Se tuli koeputkessa, ja myyjät olivat hyviä, sekä myös nättejä.

Maj Karma oli ihan viihdyttävä, tosin volyymitasot olivat taas sellaiset että vielä alueen toisessa päässäkin oltiin lähespä kipurajoilla. Bändi itse ei ole lainkaan minun makuuni, noin periaatteessa, mutta hyviä esiintyjiä ovat toki, viihdyin jopa kohtalaisesti.

Hinnoittelu sisäänpääsylle oli todella törkeä, en kyllä olisi lippua ostanut. Seurauksena, ainoastaa n. 30% alueesta oli käytössä. Lippuja olisi pitänyt vaikka jakaa ilmaiseksi, kun rupesi näyttämään ettei niille ole menekkiä! tuntui että varsinkin aluksi suurin osa väestä oli vain sponsoreita, muuten vaan VIP-vieraita tai Avecceja. Ei näin.

Kello on kohtuullisen vähän. Tietty, jos olisi tentti aamusta voisi huolestuttaa,

Oh, wait...

No comments:

Post a Comment