Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Saturday, August 16, 2008

Lauantai on kernelinkääntöpäivä

Hienot suunnitelmat oli tällekin päivää. Ne tavalliset: Liiku, koodaa, opiskele, siivoa, piirrä.

Yritin sitten saada kiihdytyksen toimimaan läppärin 3d Rage Mobility - piirisarjan kanssa. Sain siinä boottaamattoman kernelin aikaiseksi, joten pääsi säätämään. Siinähän se päivä melkein menikin. Sain sentään kaupassa käytyä ja vähän siivottua. Noh.

Klusterit taas pyörivät mielessä, olisipa hienoa jos voisi nopean verkon yli käyttää hyväksi toisen koneen muistia tai prosessointitehoa, noin esimerkiksi. Ehkäpä siitä saisi graduaihetta.

'Pitäisi' painaa taas vähän päälle. Noh.

Jarin kanssa aloitettu Shoot 'Em Up ei ole vielä hirveämmin edennyt. Noh, se on matalalla prioriteetillä. Säädin makefilejä ja kommittoin sen code.googleen. Versionhallinta on kuitenkin hienoa.

Hyvää: Karjalanpiirakka, Maksalaatikko + puolukat, Mansikat + vaniljakreemi.

Huomenna Halo2:sta kai ainakin vähän, ja kenties Go:ta. Sitten lisää Go:ta viikolla, mutta myös opiskelua. Tälle päivälle saisi vielä piirtää, jotta voi maanantaina skannnata.

Houkuttelee vähän että jos laittaisi uuden koneen, mutta se on pahuutta ja vääryyttä. En edes työläppäriä ole vielä työpaikalta raahannut mukaani, tai mitään.

No comments:

Post a Comment