Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Tuesday, August 12, 2008

Ensimmäinen Työpäivä

Hohh... Jäipä vähän aikaa. Ei ehtinyt edes Tapiolassa käymään - olisi tarvinnut. Hommasin bussikortin, joten nyt pääsee suhaamaan niillä edestakaisin.

Työt... Vaikeaa. Uutta asiaa, jota ei suoraansanottuna vielä kunnolla osaa. Läppäri on iskussa ja koodia jo vilkuilin, mutta en mitään vielä oikein saanut aikaiseksi. Parempaan on pystyttävä.

Töitten jälkeen kävin sen bussikortin hakemassa, saa nähdä toimiiko se. Sitten suuntasin kaverille, missä pelasimme Soul Caliburin uutta 75% ajasta ja suunniteltiin Shoot 'em uppia 25% ajasta. Söin grilliburgerin. Ihan average 5€ hintaan. Tietty, koskaan ei ole sen arvoinen, kun vertaa La Festan La Festaan.

Paino hyppäsi viime viikolla ylöspäin - söin ilman rajoja, ja se tuntuu. Raportoin painosta lisää myöhemmin - tokko se ketään kiinnostaa, mutta voipahan itse ainakin vilkaista sitten joskus. Kuntoilun suhteen... No, tänään ja eilen tuli käveltyä sellainen tunti, mikä on OK, mutta lenkkejä tai kuntosalityöskentelyä noin esim. pitää harkita. Tavoite 90, noin alustavasti taas....

Polkupyörästä on takakumi puhki ja vanteet lommoiset. Mutta, on siinä ihan hyvä, tuota, runko ja niin, etuhaarukkakin. Paitsi ei lokasuojat.
...
Tarttis varmaan uusia vähäsen.

Tulee kuunneltua pätkiä the Dark Knightin soundtrackistä kokoajan, mutta vain tiettyjä pikkupaloja. Tyypillistä minulle.

No comments:

Post a Comment