Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Tuesday, August 19, 2008

Unettomuus vaivaa

Unirytmin siirtäminen on ärsyttävää. Seitsemältä soi herätyskello, mutta unensaanti on vielä todella vaikeaa. Toivottavasti tästäkin päästään yli.

Koodiasiat pyörivät päässä, mikä on omalla tavallaan ihan hauskaa, paitsi että vievät tilaa piirto- ja opiskeluasioilta. Liikunta on matalalla prioriteetilla juuri nyt, mutta katselen kyllä potentiaalisia mahdollisuuksia, kuten Hukkaa, joka on työpaikan lähellä.

Se yksi oma koodiprojekti, se toinen oma koodiprojekti ja sitten vielä mietin smartpointtereita, sillä toinen noista projekteista on C++ - pohjalla.

Lisää infoa luonnollisesti vasta sitten jos saan jotain aikaiseksi.

X on absoluuttisen raivostuttavan hidas. Pitäisi ehdottomasti saada mach-ajurit toimimaan... Tai sitten hakea työpaikan läppäri tänne. Sekin optio toki on olemassa. Minulle on sanottu että sitä saa käyttää ihan vapaasti - minkä ymmärtää, sillä kaikki työ ja data on servereillä, ja läppäri onkin yhden sortin tyhmä terminaali. Hyvä lähestymismalli on se.

GDM kävi mielessä. Ideaa on, mutta on jo muutenkin monta rautaa tulessa. Oivoi.

Verteksi
oli muuten hauska. Tai siis, mielenkiintoinen.

Noista linux-dri ajureista vielä... en ole varma onko nyky-X:ään edes olemassa tälle näyttikselle kiihdytettyjä ajureita, mutta jos ei ole, niin mielessä on käynyt sekin, että tekee.

Inhottavasti Kernelin sysfs rajapinta on muuttunut jossain 2.6.18 tai jotain, ja olemassaoleva koodi ei enää käänny. Hmph.

No comments:

Post a Comment