Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Thursday, July 03, 2008

Kirjoja // Ei koodia hetkiseen // Unettomuutta

En ole skarpeimmillaan juuri nyt. En saanut unta viime yönä, enkä oikein tiedä miksi. Nukuin jonkin verran näin jälkeenpäin ajateltuna, mutta tuskin kovin montaa tuntia. ehkä ~5 tuntia?

Pakkasin läppärin pois, koska hain kirjastosta ison liudan kirjoja, ostin Fantasiapeleistä Ciaphas Cain - Hero of the Imperiumin ja minulla on tenttikirja työn alla. Ei uskalla koskea koodausjuttuihin nyt, viime yökin meni ( siihen asti että läppäri meni laukkuun, ) D-kieltä naputellessa. Derelict ei vaan halunnut ruveta toimimaan. Erittäin ärsyttävää. Sain kaiken kääntymään mutta sitten ohjelma itse SegFaulttaa.

Ideoita on, ja suunnitelmia, mutta nyt pitää priorisoida. Ehkäpä kykenen parempiin tuloksiinkin jahka olen kirjat lukenut. Käteen tarttui siis:
  • Pari pelisuunnittelukirjaa, toinen Tony Mannisen
  • SDL-oppikirja, jonkinlainen
  • Kirja IBM:n Deep Bluen tekemisestä
Liikunta on lipsunut, ja aamupaino olikin 98.0, mikä on vielä tälle hetkelle inhimillinen. ( ja n. 15 kiloa liikaa. )

Blogilistan tulokset olivat mielenkiintoisia - tämä blogi kävi hetken jo sijalla tuhatkaksisataajotain, mutta nyt yhtäkkiä näyttää tippuneen tuonne 22 tuhannen kieppeille. Hurjaa.

Roguelike
GBA:lle: POWDER.

*edit* Muistuttakaa joku että lupasin höpistä viivanpiirtoalgoritmeista, fixed point matikasta ja 3d:stä jossain välissä.

No comments:

Post a Comment