Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Friday, July 25, 2008

Mökkielämää.. // Läppärissä X

Mökillä ei tule painoa seurattua eikä blogiin kirjoitettua. Heikki uusi oman bloginsa, tosin.
Siellä järven rannassakin olisi toki hurja GPRS-yhteys saatavilla, mutta ei jaksa nähdä vaivaa.

Onnistuin saamaan kantapään kipeäksi juuri ennen mökille lähtöä, ja ärsytin sitä lisää juuri kun se oli toipumassa, joten liikuntakin on ollut vähäistä.

Läppäri on taas iskussa, X pelittää ja kaikkea ( eikä mikään gdm/xdm ole muistia rohmuamassa! ), nyt pääsee vihdoin sovelluksia laittamaan tarpeen mukaan. Opera riittää yllättävän pitkälle.

Niin, Openbox + LXPanel on aika riittävä kombo. Saa nähdä jos lisää rupeaa haluamaan jossain vaiheessa. Muistinkäyttö X:ssä kun ei ole sovelluksia ajossa on nyt jotain 33M, pyöreästi.

Vim on edelleen pysynyt editorina, senkin suhteen asiat ovat helppoja kun ne osaa. nyt kun vaan löytyisi täysin moderni, kontekstisensitiivinen IDE... Tekstitilaan. Tekstitilassa ei läppärin kammottava touchpadikaan vaivaa.

Päätin ruveta olemaan vähemmän säntillinen labeleitten suhteen. nykyinen spartalainen lähestymistapa rajoittaa tiedonkulkua, ja tieto haluaa vapaaksi.

Piirtäminen ei ole oikein alkanut tapahtumaan, vaikka uusin OpenCanvas onkin nyt Trialissa taas. Pitäisi pitäisi....

Olen "For The Emperor" - opusta - tai osiota - lukenut siitä isosta kirjasta. Hyvä ollut tähän asti. Ei mitään mahdottoman lennokasta, mutta yhtä kaikki, viihtyisää.

En päässyt serkun näyttelyyn sitten, menkää joku minun puolesta, thx.

Mm... THX...

No comments:

Post a Comment