Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Tuesday, July 01, 2008

Tetris on valmis // paino käväisi alhaalla.

Jeps, nyt se on sen verran hyvä että kehtaa muillekin näyttää:

Tetris - ( tai kuten itse ajattelen- 'Testris.' Olenpas hauska. ) Cookie pysyy tallessa 7 päivää. Globaali highscore-lista ei onnistu ilman juttelua serverin kanssa, joten sille linjalle ei mennä, mmok?

Paino tosiaan kävi niin alhaalla kuin 96.6 tänä aamuna! Eilen meni myöhään enkä sitten jaksanut kokata. Kävin iltalenkillä, mutta tänään en jaksanut aamulenkille asti liikahtaa.

Kirjoitin ensimmäisen D-ohjelmani Heikin läppärillä. Hyvä on se, minusta. Saa nähdä pitääkö vanha ( monta kuukautta ) FluxBuntu laittaa siihen läppärille, josko se pelastaisi... Yritän ensiksi tosin GCC:n uudelleenasennusta.

Työnhaku jumii taas päässä jotenkin kummasti, kuppi kahvia, ja yritän uudestaan.
*edit* Yliopiston kahvila meni kiinni ja automaatista tuli ihan ihmeellistä kääpiökahvia. Pitäisi jo uskoa, että noista kahvimaateista ei säällistä kahvia saa. Taitaa joutua tänään sen TexMexin tekemään. Itse käyttämäni resepti pohjaa Tuomas Laitilan ideoihin, ja periaatteessa virittelen valmista TexMex-ainessettiä sipulilla ja pavuilla jne. Hyvää.

Play Finland, hmm.

No comments:

Post a Comment