Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Tuesday, July 08, 2008

Piipitystä ja kolinaa

C64Music! pitää ehkä lisätä valikkoon, jopa. Kohinaakin voi kuunnella, teoriassa.
The Hardware Chiptune Project.

Päivitin viivanpiirtoa, mutta se on buginen nyt. v3 löytyy vanhan linkin alta, ja v4 on omassa koodissa nyt - hitaampi, mutta toimii varmasti. v3 olisi paras, jos siitä saisi bugit liiskattua.

Tietty, tällä ei ole isoa väliä, painiskelen kolmiontäytön kanssa juuri nyt. Se toimii ainakin satunnaisesti nyt, mutta siinä on läjä hyvin omituisia bugeja tietyissä tilanteissa.

Paino oli 98.5, kun söin aika myöhään eilenillalla. Tänään söin myös riittävästi, joten tuskin paino tippuu kovin paljoa.

Minulla on yksi JavaScript peli-idea jota saatan ruveta työstämään tässä jahka... no, tässä joskus,
joka tapauksessa.

"Behind Deep Blue" on ollut erittäinkin antoisa kirja, tullut luettua vähän turhankin vauhdikkaasti. Suosittelen lämpimästi. Antaa myös hiukkasen teknistä infoa kuinka tietokoneshakit toimivat. En varmaan jaksa arvostella - en ole arvostellut mitään oikeasti nyt hetkiseen. Mutta, lukekaa silti. Hyvä kirja.

Kaikki muu on ihan OK paitsi ettei ole töitä/rahaa, noin suurinpiirtein. Tekemistä ja motivaatiota tuntuu kumpaakin löytyvän.

Tietokoneesta ( omasta. Heikin läppäri voi hyvin, noin suurinpiirtein ) saattoi tosin toimintasavut karata, mutta en ole varma mistä komponentista. Kenties kerääntynyt pöly vain kärähti virtalähteestä?

No comments:

Post a Comment