Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Thursday, June 12, 2008

Javascript // Paino

Työhaastattelu meni ihan hyvin, kai. JavaScript rupesi kiinnostamaan enemmän, olkoonkin että minulla on toimiva SDL-kehitysympäristö nyt heikin läppärillä. Ei sillä että Geany nyt olisi mitenkään juhlallinen, mutta ihan ihmisten käytettävä kuitenkin. Ja onhan siinä toki Emacs myös.

Olen yliopiston kirjastolla, ja taidan poimia taas yhden opuksen, "The Web Wizard's Guid To JavaScript", joka jo nimen perusteella kuulostaa hauskalta.

Pikku vinkki: Jos pitää käädä pikaisesti käsiksi johonkin kieleen tai ohjelmaan, poimi se kaikista OHUIN kirja mistä opetella ensinnä. Suurin osa informaatiosta löytyy kuitenkin netistä nykyään.
... Tietty, minulla ei ole nettiyhteyttä heikin läppärillä, jokin sukkaa ADSL:n kanssa....

Aamupaino oli 98 kiloa, taas, mutta hieman pienempi 98 kiloa, kenties... Pystyn ehkä nyt pääsemään läpi tästä seinästä painonlaskun tiellä. Huomenna tosin on tarkoitus syödä taas enemmän, jahka Arditeksen työhaastattelusta pääsen.

Digimedian harkkatyö olisi tänään tarkoitus saada loppuun, vihdoinkin. Siinä ei edes ole juuri mitään tekemistä jäljellä, itsen Management vaan on tahtonut jumia.

En ole maininnut asiasta, mutta sain sen "7 habits of highly effective people", elikkä Coveyn kirjan luettua tuossa viime viikolla --- tai siis, sen suomiversion siitä, mikäsenytoli.

Hmm. Silloin kun on positiivinen vire päällä, sitä kuvittelee että saisi muka opiskeltuakin joskus.

No comments:

Post a Comment