Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Saturday, June 14, 2008

Pre-juhannus

Pidän pastaruuista. Mustaleima on hyvää pastajuustoa, nam.

Olen siis nyt Nivalassa. laitoin 6800XT:ni Thunderbirdiin kun kerta ei ole näyttöä - samalla kun hommaan näytön, niin ostan myös ohjaimen. Mahdollisesti 7900sen halvalla.

Juhannussiivo tuntuu olevan korkealla tärkeysjärjestyksessä, mutta olisi kaikenlaista muutakin tekemistä - myös konesidonnaista. Sain Zenwalkin Heikin läppärissä solmuun, joten tuumasin että meh, vaihdan Distron. Puppy Linux on tämän hetken isoin kandidaatti. Jos ihmisillä on ehdottaa distroja niin nyt on oikea aika sille.

Minulla ei ole mitään mielenkiintoa juhannuksen suuntaan muuten, olen varmaan ihan hissukseen. Jotakin voisi toki myös tehdä, mutta ainakaan tavallinen ei kiinnosta. Jos oikeita ihmisiä olisi paikalla, niin ken tietää?

Paino on täkäläisellä vaa-alla 98.6, mutta se on armottomampi, joten hyppysellinen suolaa niinsanotusti arvosteluun. Yhtä kaikki sen mukaan mennään. Vaikuttaa siltä että ilman jonkinlaista toimenpidettä paino ei tule lähtemään laskuun.

Olen syönyt yleensä riittoisan aamupalan ja kookkaan päivällisen, mutta sitten illalla vain pari leipää, kuppi teetä, sekä mehua tai vettä. Ja tämä vaikuttaa olevan liikaa. Ainoa mihin voin kajota on oikeastaan annosten koko. Päivälliseni ovat olleet kenties hieman runsaita.

Tietty voisin liikkuakkin lisää, mutta painon pitäisi pudota ensin syömisten hallinnalla, sitten vasta kivana lisänä voi olla liikunta.

No comments:

Post a Comment