Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Saturday, June 28, 2008

Unohtuu kaikki asiat

Aamupaino 97.6.
Kävin eilen illalla lenkillä - n. 1 Km hölkkää, minkä polvi kestää, missä ehtii justiinsa pikkaisen tulla sellainen hyvä olo. ja aktivoi kivasti aineenvaihduntaa. Tuntui siltä että kävi lenkillä vielä n. 4-5 tuntia myöhemminkin. Ei taaskaan saanut unta, tosin.

Sitten kävin aamulla saman lenkin. Ihan kiva, tarpeeksi lyhyt, menee joku 5 min, kaiketi.

Tetris etenee, mutta yllättävän hitaasti, kun aina välissä syntyy bugeja. harmi ettei FireBugia ole yliopiston koneilla. Nyt on hieno collision rutiini ja silleen, enää puuttuu timer, automaattinen palikoitten tippuminen ja uusien palikoiden luominen. Ei ole paljon enää.

Jotenkin sitä pystyy sen tietyn rupeaman verran koodaamaan kerralla, ja sitten rupeaa tuntumaan että pitäisi nousta ylös ja kävellä ja miettiä ja silleen Tänään tuli sellaiset 3-4 tehtyä tehokkaanlaista säätämistä, vaikka lopen vain pieniä asioita.

521 riviä, eli n. 30 riviä uutta koodia. Kaikki yhdessä tiedostossa, oy. Voisi vähäsen refactoroida jossain välissä, siirtää vaikka toimivat osat toisaalle tai jotain... Yhtenäisiä kokonaisuuksia ei hirveästi ole muodostunut, paitsi ehkä kaikki se koodimäärä mikä on "currentBlock" spesifistä.

Käytin camelCasea näköjään melkein vaistomaisesti. Aina kaunis ole se ei.

Toivoin että olisin jo tänään saanut tuon valmiiksi, huomenna ei pääse yliopistolle. Nukuin tosin pitkään.... Ajatukset taas kihisivät kohtuuttomasti.

JavaScript itsessään ei pahemmin pane vastaan enää tässä vaiheessa kun olen kohta 8 tuntia käyttänyt sen parissa. ( eli yli 50 riviä koodia/tunti? aika hyvin... )

Olen noita Stackoverflowin podcasteja kuunnellut siinä sivussa. ihankiveja.

Taidan tänään yrittää kaverille kylään. Jos ei onnistu, niin sitten varmaan kotona luen kirjoja ja siivoan. Shura No Monista on nelos-tankoban vielä kesken, ja vasta viidennen jälkeen pääsen ohi fanikäännöksistä.

No comments:

Post a Comment