Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Tuesday, June 24, 2008

Turhanaikaista höpinää

Lueskelin tuossa Million Dollar Homepagen blogia taas. Mmh. Mikäs siinä jos on kuningasidea jolla tienaa miljoonan muutamassa kuukaudessa. ( Olen nykyään kykenemätön olemaan ajattelematta fraasia "One million dollars" ilman tiettyä äänenpainoa. Vaivaako tämä syndrooma muitakin? )

Yliopistolle menin, tarkoituksena koodata. Saa nähdä kuinka käy.

Paino tänä aamuna 98.1, tosin vaaka on kiltimpi, joten lienee lähempänä 99:ä kai. Mutta yhtäkaikki alaspäin menossa. Nyt pitää olla tarkkana syömisistä.

Lukuunottamatta rahanpuutetta, mikä rajoittaa tekemisiä, eilenillalla oli todella vapaa olo - rahaa ei ole muutakuin lainattuna, mutta voin mennä mihin vaan ( Oulussa ) ja tehdä mitä haluan. ( Tietyissä rajoissa. )

Suunnittelin jo aamulenkkiä, mutta sadepäivä rajoittaa intoa. Sekä kenkien puute - meni sekaisin kengät veljen kanssa, kun olin Nivalassa. Koossa ei ole isoa eroa, mutta nauhojen kireys on täysin erilainen.

Jos on idea, jonka toteutuksesta ei ole mitään kuluja, jolla voi olla suuri positiivinen vaikutus, ja joka ei vaadi paljon aikaa tai vaivaa, mutta riskeeraa vain itsensä nolaamisen korkeintaan --- onko mitään syytä olla toteuttamatta sitä? Hmm.

No comments:

Post a Comment