Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Friday, June 27, 2008

Mitähän tänään koodais?

Caster vaikuttaa yllättävän kivalta. Hm.

Otsikko on harhaanjohtava, tänään koodaan Tetristä.

Asioita mitä voisi koodailla:
  • Ikuisuusprojekti
  • GDM alusta alkaen
  • SDL-GTP clientti
  • Rubikin kuutio tietokoneelle
Tuollaisia.

Tuo kolmas on ihan siitä syystä kun Heikin läppärissä ei tosiaan X oikein pelitä, niin olen leikkinyt sillä terminaalien kanssa, ja sieltä löytyy GnuGo. Ascii-mode on vain hieman karu, ja minulla on SDL-kirjastot ymsyms. siellä valmiina. ( laitoin just ennenkuin X kosahti. )
Alan tykästyä enemmän ja enemmän äXättömään olotilaan ja terminaaleihin. termistäkin voi tehdä suurinpiirtein kaiken, jotkut graafiset jutut vaan ovat kömpelöitä. Onkohan Linuxiin Terminaalin päällä pyörivää graafista webselainta?

Tietty, joku on jo tehnyt SDL-Go clientin.

Campusbaana ei jostain syystä lähde tosin pelittämään tuolla läppärillä. :(

Lukemistakin olisi riittävästi. Tosin nuo on vaan huvin vuoksi. Oikeasti pitäisi tietoturvaa lukea, tentti kuukauden kuluttua.

Olisikohan jossain järkevä breakdown siitä pitäisikö käyttää OpenSolarista, Linuxia tai jotain BSD:tä?

Ai niin ja: Paino 98.5 kiloa. Olisin olettanut että se olisi tippunut radikaalimmin, söin eilen aika vähän... mutta en kyllä liikkunutkaan. Tänään olen kävellen liikenteessä, katsotaan. Jos ei kovin ukonilma tee elämää epämiellyttäväksi.

No comments:

Post a Comment