Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Monday, June 09, 2008

Nyt tiedän sen mitä silloin en.

Voisi siis toimia sen mukaan.

Poimin taas vaihteeksi K&R:n valkoisen kirjan lainaksi. Ensimmäinen editio näyttäisi olevan jopa. Tämän lisäksi sellainen kirja kuin "How to run successful projects in Web Time", mistä en tiedä mitään näin ennakkoon, sekä "Born to Code in C"... Mikä toivottavasti ei ole enne.

Olen itseasiassa Java/ECMAscriptiä katsellut viime aikoina - siinä on kieli jolla voi tehdä jotain järkevää aina kun pääsee käsiksi koneeseen jossa on selain. Voisi hyvinkin olla lähemmän opettelun arvoinen. Ainoa mitä sen kanssa olen tähän mennessä tehnyt, on että kun Juhan sivut olivat Elisalla, niin käytin scriptiä hakemaan leipätekstin kuulumiset-sivulle.

Työnhaussa tuntuu tosiaan olevan jonkinlainen kiehtova blokki - jonkinlainen pelko/jännitys iskee kun yrittää hakemusta laittaa uusiin paikkoihin. Siitä on kai vain puskettava läpi, en muutakaan näin äkkiseltään osaa sille yrittää tehdä, mutta se on vaikeaa ja johtaa viivyttelyyn ja vetkutteluun jne. Pahempi kuin jos yrittäisi juhannussiivousta tehdä.

Varsinkin kun on Koodiviidakkoon työhaastattelu torstaina. Täytyy sanoa että ####Script sekä agile-menetelmät ovat ihan kiinnostavia aiheita sinällään. Varsinkin jos vertaa monoliittihallintajärjestelmiin, mitä vielä iso osa firmoista tuntuu toimittavan.

Poimin Heikin Presariota varten tarpeelliset SDL-sälät jotta pääsee jonkinlaista grafiikkakoodia halutessaan vääntämään. Koneessa lienee GIMPkin valmiina, joten periaatteessa pystyy vaikka ja mihin, kai. Ideana on että kun saan jotain aikaiseksi, voin laittaa sen nettiin näkyviin niin on käytännön näyttöä siitä mitä osaa. Tai siis enempi kuin yksi keskentekoinen matopeli ja jo käytöstä poistunutta formaattia suoltava dokumentingenerointikirjasto.

Painoa pitää taas seurata - tällä hetkellä se pyörii siellä n. 98 tuntumissa - yleensä yläpuolella, kai. Ongelmana juuri nyt on se, että mieli tekee, mutta tuntuma sanoo että vielä ei ole syönnin aika. Toisaalta jos liikaa säästelee, niin saattaa käydä hassusti ja tulee sitten kotona ahmittua jotain mitä ei pitäisi.

No comments:

Post a Comment