Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Saturday, August 19, 2006

Aika valuu hukkaan surressa hukkaan valunutta aikaa

Ei mitenkään voi enää ehtiä tehdä harjoitustyötä valmiiksi, olen vasta hieman aloitellut. Kurssihan oli siis C++ kielen perusteet, minkä pitäisi olla kohtuullisen läpihuuto, mutta työt on silti tehtävä.

SEURAAVA PÄIVÄ
...Ja sitten kun nukahtaa, niin vielä vähemmän.

Kävin tentissä, en templateja muistanut ollenkaan. Nyt pitäisi harjoitustyötä vääntää. Aika paljon positiivista löytää siitä kun tekee harjoitustyötä - tuli tutustuttua C++:an tekemiseen Eclipsellä - todella helppoa Cygwinin kera. Samaten dokumentointi Doxygenillä on aika helppoa. Jee.

...Pointsit niille ketkä tietää mistä otsikko tulee.

Puuh, en tänäänkään saa vielä koodia tarpeeksi väännettyä.

Olen lueskennellut viimeiset pari vuotta Börje Lindströmin kirjaa "Vitterväder", joka siis on edennyt aika hiljakseen. Ruotsin kielen osaamiseni on toivoton, ja minulla olisi ruotsinkielinen, erittäin kiva Raymond Feistin kirja "Imperiets Dotter" hyllyssä odottamassa, mutta haluaisin ymmärtääkkin mitä siinä sanotaan ennen kuin rupean lukemaan.

Huomenna Runequestia mahdollisesti ohjelmassa, sekä... Niin, ehkä jotain muuta. Tänä iltana... ei jaksa enää edes Silent Hilliä katsoa. Sain sentään lenkillä käytyä, auringolasku oli lapinkultamainen.

Niin, yhtäaikainen kävely ja lukeminen on tehokas tapa saada tylsääkin tekstiä luettua, muuten.

No comments:

Post a Comment