Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Thursday, August 31, 2006

Viimeinen työpäivä, toistaiseksi


Eilen lähdin Codelta taas täyspäiväiseksi opiskelijaksi. Haikea on mieli, mitä tapahtuu nyt kun ei enää tule vakinainen palkkakuitti joka kuukaudessa.

Plus se että Codenomicon on luultavasti Oulun paras IT-alan työpaikka tällä hetkellä.

Lähtöpäivää edeltävän yön... niin, no, nukuin puoli neljään, mutta sitten nousin ja rupesin leipomaan. Viime hetken commitit CVS:ään tein ja... No, se on nyt aika hyvä. Ja siellä on minun sähköpostini, joten he saavat minut kiinni tarvittaessa.

Sain lahjakortin paikalliseen ravintolaan, sekä kaksi elokuvalippua, yay! ^___^

Viimeinen tili tuli. Mitähän sillä tekisin?

...

Tietty, paljon pitää säästää että pärjää. Mutta: Tarkoituksenani ei ole olla ilman mitään kassavirtaa ensi kuussa. En vielä... Tai no, on minulla suunnitelmia. Bwahahaha! ^_^

Olen Robert Kiyosakin audiojuttuja kuunnellut tässä hiljakseen viime aikoina. Eli siis tämä juttu että työnteko on kaikista tyhmin tapa saada rahaa. Rupesin vain sitä miettimään, että vaikka sitä tulisi miljooona - tai vaikka miljardi - vuodessa, saattaisin silti olla jossain firmassa töissä, ihan vain siitä syystä jos niillä on tarjota mielenkiintoista tekemistä, ja että näkee mielenkiintoisia ihmisiä. Hmm.

Pitäisiköhän ruveta piirtämään seuraavaa Finnmangaa varten... Tai tietty, NETTG:TEY on myös vaiheessa. Oho, Chesu sai uuden spritesarjiksen aikaiseksi!

No comments:

Post a Comment