Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Saturday, August 12, 2006

Stevepavlina.com parhaat Esan mukaan

Steve Pavlina... Ahh, lyhyt intro:
Aikanaan teki shareware-pelejä ja tienasi ihan hyvin - tienaa edelleen jonkin verran sitä kautta.
Nykyään hänellä on maailman suosituin itsensäkehittämisblogi.

Blogillaan hän tienaa (lähinnä Adsensen kautta) sellaiset yhdeksäntuhatta dollaria kuussa, kuulemma. ( tai siis, kaikista lähteistä tuleva yhteissumma on tuota luokkaa, mutta suurin osa Adsensestä. )

Kaiken hän jakaa ilmaiseksi. Mitään ei ole myytävänä

Minä löysin Steven artikkelit tuossa jokunen vuosi sitten Gamedev.netin kautta. Silloin, "Do it now" artikkeli kolahti lujaa.

Nyt niihin suosikkeihin. Sen verran on sanottava että podcasteja lukuunottamatta harvemmin tarvitsee kahdesti jotain lukea, koska Steve kirjoittaa koko ajan lisää.

Podcastit
: Mahtavia. Voivat pyöriä taustalla samalla kun tekee jotain muuta.

Artikkeleista suosikit ovat tuo edellä mainittu Do it now, Time Management, Cultivating Burning Desire, sekä The Power of Clarity. Nuot on tullut luettua useampaan otteeseen

Blogiposteista How To Become An Early Riser oli iso hitti, 10 Tips For College Students oli myös kiva. 10 Reasons You Should Never Get A Job on tullut luettua useampaan otteseen...
Mutta siis, paaaljon muutakin kyllä. Steven sivuilta vasemmalta löytyy valikko josta voi selata kategorioittain.

Hmm. Tuossa katsellessani noita kategorioita löysin linkin tähän artikkeliin: Extreme Thinking.

Löysin kierrätyskeskuksesta eurolla "legendaarisen" Dale Carnegien opuksen, "miten saan ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa." Jahka saan sitä luettua, voisin täällä kommentoida sitä.

Niin, seitsemäs blogi on suunnitteilla. Tarkoitus olisi nettg.comiin tehdä sellainen "the making of Nuke 'Em Till They Glow: The Early Years" tyyppinen blogi, joka siis nytten olisi se taideblogi.

Muuten, sattumoisin:

You are C#. No matter how hard you try, you can't convince people that you are unique.  You're composed of others' traits.
Which Programming Language are You?

No comments:

Post a Comment