Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Monday, August 07, 2006

Esa tahtoo siivet.

Pitäisi päästä viidestoista päivä Helsinkiin ja sitten pikapikaa takaisin. Serkulla on näyttely Galleria Katariinassa, tai siis näyttelyn avajaiset. Ja keskellä viikkoa, joten katselen halpoja lentoja kovasti. Urr.

Olen lentokoneella mennyt kolmessa eri yhteydessä, muistaakseni. Kaikenkaikkiaan siis kuusi matkaa. No. En lentämistä pelkää. Hinnat kyllä hirvittävät.

Yoko Kanno soi, ja on hienoa. Mmm... Otsikko tosin tulee PMMP:ltä, joka on yhden sortin pahe jota ei oikein kehtaisi tunnustaa. Tai siis, moni tuttu ei tykkää. B-52s on mukava nostalgiapläjäys myös.

Sain BodyPumpissa käytyä. Kivaa on se, kun saa liikuttua. Luultavasti en edes ole huomenna kipeä, sillä en ollut tyhmä ja laittanut liikaa painoa. Umu. Okei, tämä blogi harhailee aika kauas mistään fokuksesta - selkeästi minä tarvitsen fokusoituneet, erilliset blogit. Tietty se mikä tuottaa eniten, saa sitten eniten huomiota :D
...
Sitäpaitsi, jos kaiken yrittää tässä kirjoittaa niin tulee erittäin ei-fokusoitunutta tekstiä, ja kertoilen vaan mihin olen päiväni käyttänyt. Ei hyvä ole se. No, seuraavaan postiin lupaan enemmän asiaa.

No comments:

Post a Comment