Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Sunday, August 06, 2006

Umu. Piirtelyä ja häpeää.

On kaksi asiaa mitkä minua vaivaa: En ole siivonnut kämppääni vielä siihen kuntoon kuin pitäisi, enkä ole koskenutkaan C++ harjoitustyöhön. Ja huomenna alkaa jo työt. Ah, huominen.

Ajattelin käydä huomenna elokuvissa. Vaihtoehtoina ovat joko Superman Returns taikka Pirates of the Caribbean jatko-osa. Teriksen olen jo nähnyt, mutta siinä oli sitä jotain, minusta. PoTC eka oli minusta erittäin hauska kuva, mutta toisesta olen tällä hetkellä sellaisilla fiiliksillä, että "Ihan kiva se olisi nähdä mutta toisaalta aivan sama."

Piirtelin Benille ihan jotain, mutta en mitään vakuuttavaa oikeastaan vielä. Sain alotettua tosiaan Mahou shoujo lyrical Nanohan katsomisen. Toistaiseksi silleen kiva, suurinpiirtein kuten joku Shakugan no Shana oli... mutta mikä ihmeen juttu tuo pastellisävyinen ylikirkas juttu on? Se ei edes ole piirretty kirkkaaksi, joku vaan kääntää brightnessiä välissä isommalle. Muutamassa animessa olen tämän havainnut ja se on tres ärsyttävää. Noh. Vähäsen ranttipuolelle menee.

Tuunasin lisää Adsense-linkkejä mutta ei tätä kukaan lue - vielä ainakaan. Itseä Adsenset eivät ärsytä oikeastaan ollenkaan, paitsi jos ne on keskellä tekstiä silleen ikävästi.

No comments:

Post a Comment