Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Monday, August 14, 2006

Tuttuja täältä ja maailmalta.

Olen saanut luettua ensimmäisen kappaleen kirjasta "Miten saan ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa", ja ensimmäisenä pisti silmään, "hei, olen lukenut tämän ennenkin." Vaan ei siinä mitään; Luultavasti olen silmäillyt tätä opusta joskus kirjastossa käydessä.

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä....
Sitä enemmän, ainakin, tutustuu erilaisiin ihmisiin.

Ammon huolehtii nettg.comin sielunelämästä.
Eräs Axes Deniedin jäsen on vanha armeijakaveri, Chesu on vastuussa NETTG spritesarjiksesta, Paul Fedory oli samaan aikaan töissä Factory-projektin parissa, ja kaksi ensimmäistä ovat tuttuja nyt sitten tästä nykyisestä työpaikasta.

Olen myös jotain tehnyt kakskukalle, joskus kauan sitten, ja idea siitä että tekisin Sailor Nothingistä piirretyn version on ihan mielenkiintoinen, johon saatan joskus ryhtyäkin, jopa. Ei sillä että asiasta olisi mitään puhuttu. ^_~

Kauheaa linkkausta. Noh.

Ideoin tuossa että Axes Denied olisi kiva saada soittamaan vaikka ensi Jussina juhannuspippaloihin. Hyvät juhannuspippalot on aina Nivalassa olleet. Sitä paitsi, pojille olisi kiva antaa rahaa. ;)

Niin, pitäisi varmaan se Reikihoitokin ottaa tuossa yhdeltä toiselta tutulta. Pikahoitoa joskus saaneena, voin sanoa että on sen verran erikoinen kokemus että kannattaa kokeilla.

Tänä iltana pitäisi lähteä Helsinkiin, Serkulla on ne näyttelynavajaiset.
Eli huomenna siis ei blogi päivity.

Liput pitäisi vielä hakea, onneksi saa vielä opiskelija-alennukset. Pitää muistaa monennäköistä. Ainakin hammasharja.
...
Ihan oikeasti on pieni paine päällä nyt. Kaikkea ei voi muistaa ja Iissäkin pitäisi tänään käydä... Ja muistaa serkulle laittaa viestiä että mihin aikaan saavun paikalle... Onkohan muita tuttuja sielläpäin maisemissa?

Piirustusvälineet ainakin olisi tarkoitus ottaa mukaan, mitä muuta sen lisäksi, ei vielä osaa sanoa. Ja rahaa menee taas paljon. Adsense ei ole vielä tuottanut mitään, mutta ei se haittaa, olen kärsivällinen... Tietty yleisöni ( terve! ) on vielä huomattavan suppea väkimäärältään, mutta noh, katsotaan. Ei voi sanoa että olisin vielä mitenkään hienosti optimoinut kaikkea.

Kyllä ne opiskelurahat jostain keksitään!

2 comments:

  1. Piti tulla tänne erikseen kiittämään, että ehdotit Seksittömän blogissa stevepavlina.comia. Mahtava sivu, täyttä asiaa.

    Kiitos...

    ReplyDelete
  2. Oleppa hyvä. Itseäni on Steven juttujen lukeminen pikkuhiljaa auttanut pääsemään kuopasta pois.

    ReplyDelete