Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Tuesday, August 08, 2006

Mangan piirto-opas ja Dynaaminen DNS

Olen jo melkein päättänyt ruveta tekemään sitä mangan piirto-opasta. Se varmaan tulee sitten osoitteeseen manganpiirto-opas.jokuserver.pääte. Tietty se tulee olemaan aika omatyylinen, ja tietty omasta näkökulmasta. Tällä hetkellä mietin lähinnä että pitäisikö Ammonilta (simud.org) kysyä DNS redirectistä, tai mahdollisesti no-ip.org tai dyndns.com.

Tai, no, tietty minä kysyn Ammonilta neuvoa, mutta en tiedä että rupeaako uudelleenohjaamaan sitä kautta vai kuinka.

Haluaisin mieluiten että serveri olisi kotikoneella, mutta joko blogspot tai wordpress olisivat myös mahdollisia paikkoja. Blogspotissa minua lähinnä huolestuttaa, että jos olen siirtämässä contenttia toiseen paikkaan, niin kuinka se tapahtuu kätevästi täältä... Tietty wordpressissä on juuri sama ongelma. Plus, pitää testiä miten kuvien sisällyttäminen toimii näitten blogien kanssa.

Ihan tällekin blogille mietityttää että pitäisikö tuo audient-void.blogspot.com osoite muuttaa joksikin toiseksi, vaikkapa satunnaisia.blogspot.com tai jotain. Hmm.

No comments:

Post a Comment