Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Thursday, August 10, 2006

Minustako elokuvaohjaaja?

Hup! Tämä päivä ei ollut maailman paras päivä, mutta huominen on parempi. Päivän kohokohta oli oikeastaan kun soitin Heikille ( kaveri ), ja juttelimme pitkään siitä että pitäisi tehdä elokuva. Tai no, päivä oli sikäli ihan kiva, että sain pelata pelin Go:ta.

Yhtäkaikki, elokuvan teko, jos sitä tekee tosissaan ja hyvin, voi olla yllättävän hyvääkin bisnestä. Ensinnäkin se on jotain josta on helppo innostua, toiseksi se kykenee tuottamaan voittoa melkoisen mukavasti. Star Wreck, vaikka esimerkiksi... en tiedä sen tuotosta, mutta eniten katsottu suomalainen elokuva, ei paha. Puhuimme pitkään tuollaisessa 15K-20K budjetin kieppeillä pyörivästä hommasta.

Kumpikin olemme samaa mieltä, että mitään örvellystä ei lähetä tekemään, vaan ihan asiallista, ehtaa kamaa, jossa käytetään ainakin jonkin verran päteviä näyttelijöitä apuna. Tietty, juuri nyt ei ole ihan ajankohtaista, mutta muutaman vuoden päästä kenties.

Se etu ainakin siitä huuhaasta mihin menin mukaan, on että se avaa silmiä sen suhteen mitä on mahdollista tehdä. Minusta se on hienoa. Sitten on joku findie.fi... Kas, juuri löysin googlesta sellaisen kuin Finfilms. Kiintoisaa. Tietty, ulkomailla on tehty monenlaista antoisaa, kuten Batman: Dead End sekä Pink Five sarja... Tiedä paljonko tätä sitten rajoittaa nuo minun bisnestähtäimellä olevat vaatimukset tuotosta: eka kuva luultavasti ei tuota mitään. Noh.

Heh, pitää sen verran kehua että olin about viiden metrin päässä kun Tuomas tuon vaikuttavan pinon halkaisi.

No comments:

Post a Comment