Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Tuesday, August 29, 2006

Kuka Pelkää Raakaa Kalaa?


Päivän, varmaankin kohokohta: Käynti Sushibaarissa! Ja testasin Monkey multimediahärpäkettä lisäksi. Bonus! ^^

En ole ennen omistanut digikameraa. Hyöty on obvious. Valitettavasti ei ole hirvittävän hyvä tämäkään.

Menimme Jukan kyydillä, missä alkoi kauhea räpsiminen. Kuvasta ei erota, mutta digitaalimittari tuossa... Renault mahtoi olla auton merkki, oli aika hieno. Tietty, itse kun ajelen vanhalla Mazdalla, niin kaikki uudemmat autot vaikuttavat hienoilta.

Kamerana Monkeyllä pystyy ottamaan ihan kivoja kuvia - lähinnä hyvin valaistuissa tiloissa, mutta se on valitettavan herkkä tärähdyksille. Tyypillinen "Kännykkäkamera" vika, sinällään. Jos joskus tulee kunnon digikamera hommattua, siinä ei saisi olla kovin paljon tuota blur blur ominaisuutta. Noh.

Elikkä Tono - sushibaari Oulun keskustassa. Salakavalasti otan valokuvia.
Tässäpä on annos. Vettä, Miso-keittoa, riisillä täytetty... ilmeisesti Tofu-tasku, 4 makia - eli kääröä, 3 nigiri-zushia sekä yläreunassa inkivääriä ja wasabia. Niin, ja vihreää teetä.

Tee oli ihan hyvää vihreää teetä, mikäs siinä.

Miso oli myös maistuvaa, mutta jäi kesken. Ei hyvää enää kun pääsee jäähtymään.

Kääröt eivät minusta olleet erityisen hyviä, mutta alas menivät kuitenkin, Nigiri-zushi oli sitä vastoin lähestulkoon hyvää.


Kuva pöydästä noin muuten vaan. Näin äkkiseltään blogatessa, kohteliaisuussyistä jätän kuvat missä on ihmisten pärstäkertoimia näyttämättä, sillä en ole heiltä lupaa pyytänyt.

Kaikilla oli mustat T-paidat.

Minulla ei puikot haljenneet oikein onnistuneesti. Azumangaa katsoneena se oli surullista. Kasuga Ayumuismi.

Kuvasin seinällä roikkuvan Kimonon.

...

Voisi pelata Project Zeroakin taas joskus. Noh.

Ahh. Japanissa haluaisin käydä. En erityisemmin ole sushin ystäviä, mutta nyt tiedän että se ainakin pysyy alhaalla.

Ilmeisesti merivesikaloissa on vähemmän ihmisissä pesiviä loiseläimiä, tai jotain sensellaista.


Vielä yksi kuva. Nyt taas Monkeyn kuva on liian kirkasta. Argh. No, käy se lelusta, ainakin, mitä kuvaukseen tulee. Ja MP3-soittimesta tietenkin, sekä se toimii akku+laturi periaatteella, mikä on plussaa.

2 comments:

  1. Haqikah1:08 PM

    Oih, minä pitää sushi.... *katselee kateellisena kuvia* Mutta en ole sitä kyllä päässyt maistamaan moniin vuosiin. Puhetta on kyllä jokusen kaverin kanssa ollut. Toivottavasti käy toteen.

    ReplyDelete
  2. Mm. Yksi mukanaolleista pitää Sushista paljon. Itseen ei oikein vielä kolahtanut. Surullista tosin, kyseinen sushibaari joko meni kiinni tai muutti toisaalle.

    ReplyDelete