Featured Post

Helppo ja nopea kolmionpiirtorutiini.

Vau. Kehitys kehittynyt ja oppi opittu. public static void SolidTriangle(Point a, Point b, Point c, Color color) {             Point[] po...

Thursday, August 24, 2006

Vuodatusta ja linkkejä

Lyhyesti vain tällä kertaa, tai josko laitan vain linkkejä:

GP2X suomesta

Minix 3

Minixistä sanottakoon sen verran että kiinnostaa, mutta minua kiinnostaa kaikki vaihtoehtoiset käyttikset, joten olkoon.

ReactOS
MenuetOS

Linuxiin en linkkiä laita, mielenkiintoisimmat distrot ovat Zenwalk, DSL sekä Ubuntu tällä hetkellä.

Johtuen firman puhelinpalaverista, en päässyt tänään käymään Bodypumpissa. Höh. Lenkillä varmaan käyn ja luen Vitterväderistä taas kappaleen - kohta olen lopussa, enää muutama kymmenen sivua jäljellä, jum!

Työt loppuvat kohta -
Mistä tulikin mieleeni, tänään oli yhdellä työkaverilla syntymäpäivä, joten oli kakkua ja kaikkea sellaista, minkä lisäksi telcossa oli täytettyä patonkia. Täynnä. Kotona odottaa jääkaapissa eilisen ChiliConCarnen jäänteet.

Illan ohjelmassa on... Jaa, en oikein tiedä. Se kävelylenkki, sitten unta, vain kaiketi.

Pitäisi-listanikin kasvaa.

Minulla kyllä olisi toinenkin blogi, jos on tässä määrin avautumisen tarvetta.... Elämäni ei vain ole ollut kovin mielenkiintoista viime aikoina, pahoin pelkään. Tilanteeseen tulee kyllä parannus jo ensi viikonloppuna.

Asuntoani olen saanut siivottua jonkin verran, se on positiivista se. Jee.

Tänä iltana --- Niin, lenkille, suihkussa pikainen käynti, nukkumaan. Varmaan herään sitten piirtelemään jossain vaiheessa... tai ehkä menenkin aikaisin huomenna töihin, ja käy sekä Bodypumpissa että kuntonyrkkeilyssä. ^_^

Vaatepuolella kyllä tahtoo olla ongelmia - puhtaat vaatteet alkavat olla loppu.
...
Tämä siis siitä syystä, että tykkään vaihtaa puhtaat päälle aina kun tulee liikkuessa hikoiltua päällä olevat läpimäriksi. Ylimääräistä on ja se myös lähtee.

No comments:

Post a Comment